top of page
Zonsondergang van het gebied

Loopt het leven zoals jij wilt of neemt het leven een loopje met je?

Coaching kan jou helpen om in tijden van stress, ziekte of tegenslag jouw levensvragen te verhelderen, nieuwe wegen te bewandelen, (belemmerende) patronen te doorbreken en jouw kwaliteiten beter te benutten. 

Het allermooiste wat ik jou kan bieden is meer inzicht in jouw manier van leven en jou in contact brengen met wie je werkelijk bent.

Hoe werkt coaching?

Jezelf coaching bieden is een cadeautje. Tegelijkertijd is het ook een investering. We starten daarom altijd met een vrijblijvende kennismaking om elkaar beter te leren kennen. Daarin kijken we wat jouw situatie is en wat jouw wensen zijn. Bij een wederzijdse klik formuleren we jouw doelstelling en bepalen we in overleg welk traject voor jou passend is.

In mijn begeleiding gebruik ik leefstijl als instrument om je eigen gezondheid vorm te geven; hoe jij kunt genieten van het leven met al zijn ups en downs, hoe jij je leven zin wilt geven, hoe je structureel bewuste keuzes kan (blijven) maken die bijdragen aan jouw gezondheid en veerkracht.

 

 

Hoe werk ik?

Ik coach bij voorkeur al wandelend door de natuur. Door te wandelen kom je letterlijk in beweging en daarnaast kan de natuur een gezonde leefstijl versterken. Praten gaat ook makkelijker als je loopt, krijg ik vaak terug.

Mocht het op een andere manier voor jou toch prettiger voelen, dan ben ik flexibel om op locatie te coachen. Dat kan zijn bij jou thuis of op een andere  comfortabele plek. Belangrijk is dat jij je prettig voelt, zodat er rust is om aan de slag te gaan met de coachingsvraag.

Mijn kracht  als coach is mijn overtuiging dat tegenslag een uitnodiging is voor positieve verandering, groei en bewustwording.

Ik kijk graag positief vooruit en focus op wat jij wel wilt/kan in plaats van niet. Met kleine stapjes en ruimte voor al jouw emoties. Ik neem waar en geef je terug wat ik zie.

Adrienne Moleman - Coach - Trainer - Leefstijl -16.JPG

Voordelen van coaching

  • Je hebt je eigen persoonlijk leertraject met 1-op-1 aandacht

  • Coaching ondersteunt jou in jouw persoonlijke groei

  • Het helpt je je doelen helder te stellen en te realiseren

  • Coaching helpt je stil te staan bij belangrijke levensvragen en/of leefstijl gerelateerde vraagstukken

  • Door het inzetten van lichaamsgerichte oefeningen krijg je meer inzicht in hoe je denkt, doet en hoe je je daarbij voelt

  • Coaching vergroot je veerkracht

Your wings already exist, all you have to do is fly

Stress en burnout

Pak stressgerelateerde problemen aan en breng meer rust en ruimte in je leven

stress.jpg
stones.jpg

Coaching bij kanker

Houd zelf de regie bij kanker en ontdek wat JIJ belangrijk vindt

APK leefstijl

Blijf op koers met een persoonlijke check-up 

Ga je momenteel door een uitdagende periode van veel tegenslag en stress en vind je het fijn om te sparren met een coach?

 

Kompas naar het noorden
ouael-ben-salah-AqgMpBdI4VM-unsplash_edited.png

NOG NIET HELEMAAL ZEKER?

Ik beantwoord graag je vragen

bottom of page